PuiU Erkka etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja erityisjalkapallo. Joukkueeseen kuuluu 23 jäsentä ja kalenterissa on 63 tulevaa treeniä tai peliä.

Energiset Tytöt perustettiin vuonna 2003 Euroopan Unionin vammaisten teemavuotena. Haukka Pojat perustettiin vuonna 2004 EU:n liikuntakasvatuksen teemavuotena (EYES).

Joukkueessa on pelaajia 21, ikäjakauma on 8-41 vuotta. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia eikä tarvitse olla jalkapallotaustaa. Otamme joukkueeseen mukaan ikään, vammaan ja asuinpaikkaan katsomatta oppimaan Kuningaslajin taitoja.

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Myös valmentajia tarvitaan.

Jos kiinnostus heräsi niin ota yhteyttä Energiset Tytöt arzu.caydam-lehtonen(a)hotmail.com 0400-607 932 tai Haukka Pojat jarmo.nieminen(a)gwb.fi 045-134 3002 .

TERVETULOA !

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
PuiU Erkka: kokoonpano